website

OM OSS

Vi är skapade ur kärleken för modern design och stilrena hem. 

OM OSS

Vi är skapade ur kärleken för modern design och stilrena hem.

konst är design

Ett vackert hem kräver modern och stilren inredning. För oss handlar konst om design.

Konsten är den sista pusselbiten som kröner inredningen och skapar en känsla av balans och exklusivitet.

MODERN KONST TILL DIN DÖRR

Allt vi skapar är unikt och målat för hand av våra konstnärer i Sverige. 

Vi målar, ramar in och levererar hem till din dörr redo att hängas. 

Marc Armand Art skapades som en reaktion på att det saknades något i konstvärlden. Eller egentligen i hela branschen för väggdesign och väggdekor. Marknaden för posters och art prints är väl utbredd och utbudet är stort. Men för dig som vill ha något mer levande och äkta på väggen, och som därför sneglar mot den riktiga konsten, är valmöjligheterna begränsade.

Att köpa konst på konstauktioner och konstgallerier är dyrt och endast tillgängligt för en ganska liten del av samhället. Utöver det finns massvis av mindre etablerade konstnärer med uppsjöar av olika stilar och motiv. Priserna varierar också kraftigt från konstnär till konstnär och mellan konstnärens olika motiv. Att hitta rätt i konstdjungeln är en tidsödande uppgift.

Vi bestämde oss för att ta saken i egna händer och skapade Marc Armand Art - konstvarumärket som gör det kul, enkelt och prisvärt att köpa konst på nätet. Vi vill med varumärket tillhandahålla exklusiv originalkonst med tilltalande och prisvärda abstrakta motiv målat av våra egna konstnärer. 

Med inspiration av Skandinaviska landskap

Vi finner oslagbar harmoni och balans i den skandinaviska naturen. Genom konsten tar vi med oss naturens lugn och harmoni in till stan och till vardagslivet. Vi tror att genom att hänga upp konst som minner oss om avkopplande stunder och vackra miljöer skapar vi en härlig atmosfär i hemmet som agerar motvikt mot vardagens stress och krav. Vi döper alla konstverk efter Skandinaviska städer och byar. 

Kul, enkelt och prisvärt

Vi strävar efter att skapa en köpupplevelse där det är inspirerande och roligt att leta efter konstverken som passar hemma hos just dig. Vi åstadkommer det genom att erbjuda varje motiv i flera olika storlekar och genom att erbjuda gratis hemleverans i hela Sverige. Vi levererar alltid alla konstverk uppspända på kvalitetsramar och med monterad upphängningsanordning vilket gör att du enkelt kan hänga upp tavlan direkt när du får hem den. 

Hantverk & kvalitet

Vi är ett konstkollektiv där flera konstnärer målar under varumärket Marc Armand Art. Alla våra konstverk är målade för hand av svenska konstnärer. Alla konstverk målas på dukar av hög kvalitet och spänns upp på kilramar i trä. Vi målar med akrylfärg och använder oss av olika typer av verktyg och hjälpmedel såsom till exempel extenders, strukturpasta och blandborstar för att skapa vacker lyster, djup och andra visuella effekter. 

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka ett mejl till hello@marcarmandart.com

VARFÖR MARC ARMAND ART

MODERNT och inspirerande

Det är inte lätt att köpa konst. Vi är din inspiration och vägledning inom konst och heminredning. Genom att erbjuda många storlekar och ramalternativ skapar vi en sällan skådad flexibilitet. Vi levererar alla konstverk uppspända och med monterad upphängningsanordning vilket gör att du enkelt kan hänga upp tavlan direkt när du får hem den. 

inspiration från SkandinaviEN

Vi finner oslagbar harmoni och balans i den skandinaviska naturen. Genom konsten tar vi med oss naturens lugn och harmoni till vardagslivet. Vi tror att genom att hänga upp konst som minner oss om avkopplande stunder och vackra miljöer skapar vi en härlig atmosfär i hemmet som agerar motvikt mot vardagens stress och krav. Vi döper alla konstverk efter Skandinaviska städer och byar.   

Hantverk & kvalitet

Vi är en grupp konstnärer som tillsammans utgör Marc Armand Art. Konstverken målas på dukar av hög kvalitet och spänns upp på kilramar i trä. Vi målar oftast med akrylfärg och använder oss av olika typer av verktyg och hjälpmedel såsom till exempel extenders, strukturpasta och blandborstar för att skapa vacker lyster, djup och andra visuella effekter. 

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka ett mejl till Hello@marcarmandart.com!

MARC ARMAND ART

MAAKP Brands AB
Nybrogatan 73
114 40 Stockholm
hello@marcarmandart.com

Alla konstverk
Vanliga frågor
Om oss